Costes Men opent in maart eerste winkel

Costes Men opent in maart eerste winkel
Shutterstock

In maart opent Costes Men zijn eerste winkel in Den Bosch. Het nieuwe merk van The Sting werd deze zomer al gelanceerd met een gecombineerde winkel van Costes Men & Women, zoals Antwerpen er binnenkort ook eentje krijgt.

Naar 50 vestigingen

De eerste winkel van Costes opende in 2013 zijn deuren, maar dan enkel voor vrouwen. Ondertussen zijn er in heel Nederland al 23 Costes Women winkels te vinden, maar binnen drie jaar wil The Sting vijftig vestigingen van het merk.

 

Naast de eerste winkel van Costes Men in Den Bosch, komen er in het voorjaar van 2017 ook vestigingen in Deventer, Zaandam, Breda, Alkmaar, Arnhem, Amsterdam en Eindhoven. Daarbij gaat het over winkels van Costes Men, Costes Women en Costes Men & Women.

 

Costes Men werd oorspronkelijk aangekondigd als Stangata, maar The Sting besloot te profiteren van de naambekendheid van Costes en er ook een mannenmerk van te lanceren. De gecombineerde winkels van Costes Men & Women zijn allemaal grote filialen. Zo zal het ook zijn intrek nemen in het voormalige pand van Forever 21 op de Antwerpse Meir, waar een winkel komt van meer dan 2.500 m².