Costes Men opent in maart eerste winkel | RetailDetail

Costes Men opent in maart eerste winkel

Costes Men opent in maart eerste winkel

In maart opent Costes Men zijn eerste winkel in Den Bosch. Het nieuwe merk van The Sting werd deze zomer al gelanceerd met een gecombineerde winkel van Costes Men & Women, zoals Antwerpen er binnenkort ook eentje krijgt.

Naar 50 vestigingen

De eerste winkel van Costes opende in 2013 zijn deuren, maar dan enkel voor vrouwen. Ondertussen zijn er in heel Nederland al 23 Costes Women winkels te vinden, maar binnen drie jaar wil The Sting vijftig vestigingen van het merk.

 

Naast de eerste winkel van Costes Men in Den Bosch, komen er in het voorjaar van 2017 ook vestigingen in Deventer, Zaandam, Breda, Alkmaar, Arnhem, Amsterdam en Eindhoven. Daarbij gaat het over winkels van Costes Men, Costes Women en Costes Men & Women.

 

Costes Men werd oorspronkelijk aangekondigd als Stangata, maar The Sting besloot te profiteren van de naambekendheid van Costes en er ook een mannenmerk van te lanceren. De gecombineerde winkels van Costes Men & Women zijn allemaal grote filialen. Zo zal het ook zijn intrek nemen in het voormalige pand van Forever 21 op de Antwerpse Meir, waar een winkel komt van meer dan 2.500 m².

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).