Kate Moss nieuw gezicht modemerk NIKKIE

Kate Moss nieuw gezicht modemerk NIKKIE
Shutterstock

Het Nederlandse modemerk NIKKIE heeft Kate Moss weten te strikken als zijn nieuwe gezicht. Dat heeft ontwerpster Nikkie Plessen gisteren zelf bekend gemaakt via Instagram.

“Waanzinnig trots”

"Ik ben waanzinnig trots op het feit dat topmodel Kate Moss het nieuwe gezicht van NIKKIE is”, zegt Plessen. "Kate belichaamt zo goed wat ik wil uitstralen met mijn modelabel: ze is stoer en sterk, maar tegelijkertijd ook vrouwelijk en sexy. Dat zij NIKKIE wil vertegenwoordigen als muze, is natuurlijk fantastisch."

 

Moss dook gisteren al een eerste keer op tijdens de voorstelling van de nieuwe lente- en zomercollectie van NIKKIE in Amsterdam. De aanwezigheid van het topmodel ging daarbij niet onopgemerkt voorbij en Plessen bevestigde daarna dus dat Moss het nieuwe gezicht van het merk wordt.

 

Nikkie Plessen richtte NIKKIE vijf jaar geleden open en opende in september 2013 een eerste eigen winkel. Ondertussen telt de keten al vijftien winkels - waaronder eentje in Antwerpen - en wordt het merk verkocht bij een aantal grote warenhuisketens.