Lusanna.nl begint showrooms met slaapkamerartikelen | RetailDetail

Lusanna.nl begint showrooms met slaapkamerartikelen

Lusanna.nl begint showrooms met slaapkamerartikelen

Slaapkamerwebshop Lusanna.nl begint in Hasselt en Nijkerk showrooms, waar consumenten slaapkamerproducten kunnen uitproberen. De start-up brengt zo haar online aanbod naar de fysieke winkels.

Offline vult online aan

De twee locaties, nabij Zwolle en Amersfoort, zijn samen goed voor 5000 m² winkeloppervlak. De webshop zegt dat fysieke winkels nodig zijn, omdat online informatie over producten en fysieke winkels om deze uit te proberen elkaar aanvullen. "Ondanks de duidelijke productfoto’s, de uitgebreide productinformatie en reviews van andere klanten zijn ook bijvoorbeeld dekbedden en kussens in real life makkelijker te beoordelen", aldus mede-oprichter Mathijs Timmer.

 

Lusanna.nl is nu bijna een jaar online actief met producten voor de slaapkamer, zoals bedden, matrassen, dekbedden, beddengoed en kussens. Oprichter Herman Jansen had in Hasselt een fysieke winkel met slaapkamerartikelen, maar concentreert zich nu op webverkoop. Deze locatie gaat zich nu met een nieuwe showroom dus toch weer op offline richten.  

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.