Lusanna.nl begint showrooms met slaapkamerartikelen | RetailDetail

Lusanna.nl begint showrooms met slaapkamerartikelen

Lusanna.nl begint showrooms met slaapkamerartikelen

Slaapkamerwebshop Lusanna.nl begint in Hasselt en Nijkerk showrooms, waar consumenten slaapkamerproducten kunnen uitproberen. De start-up brengt zo haar online aanbod naar de fysieke winkels.

Offline vult online aan

De twee locaties, nabij Zwolle en Amersfoort, zijn samen goed voor 5000 m² winkeloppervlak. De webshop zegt dat fysieke winkels nodig zijn, omdat online informatie over producten en fysieke winkels om deze uit te proberen elkaar aanvullen. "Ondanks de duidelijke productfoto’s, de uitgebreide productinformatie en reviews van andere klanten zijn ook bijvoorbeeld dekbedden en kussens in real life makkelijker te beoordelen", aldus mede-oprichter Mathijs Timmer.

 

Lusanna.nl is nu bijna een jaar online actief met producten voor de slaapkamer, zoals bedden, matrassen, dekbedden, beddengoed en kussens. Oprichter Herman Jansen had in Hasselt een fysieke winkel met slaapkamerartikelen, maar concentreert zich nu op webverkoop. Deze locatie gaat zich nu met een nieuwe showroom dus toch weer op offline richten.  

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.

Carpetright sluit 1 op 5 winkels in het VK

13/04/2018

Carpetright, dat het afgelopen jaar terechtkwam in een neerwaartse spiraal, moet een vijfde van zijn winkels in thuisland Groot-Brittannië sluiten om het hoofd boven water te houden. Zo’n 300 mensen verliezen hun job bij de tapijtwinkelketen.