Online matrasverkoper Simba nu ook in Nederland | RetailDetail

Online matrasverkoper Simba nu ook in Nederland

Online matrasverkoper Simba nu ook in Nederland

Het Britse Simba, dat online matrassen verkoopt, is nu ook beschikbaar voor Nederlandse klanten. Daarmee zet de webshop zijn snelle expansie verder. Binnen anderhalf jaar wil Simba te vinden zijn in 24 landen.

35.000 matrassen

Naast Nederland en het Verenigd Koninkrijk, is Simba ook al te vinden in Frankrijk, Duitsland, Ierland, Noord-Amerika en het Midden Oosten. Vorig jaar verkocht het 35.000 matrassen, goed voor een omzet van meer dan 15 miljoen euro. Simba werd nochtans pas in 2015 opgericht.

 

De matrassen van Simba zijn te verkrijgen in verschillende maten, maar zijn volgens het bedrijf wel geschikt voor iedereen. Het verkoopt naar eigen zeggen de eerste matras ter wereld die pocketveren weet te combineren met traagschuim. Die combinatie moet zorgen voor een betere nachtrust.

 

De matrassen van Simba worden aan huis geleverd in dozen van een meter hoog en 50 centimeter breed. Daardoor kunnen ze gemakkelijk naar de juiste kamer verplaatst worden. Eens ze uit de doos zijn gehaald, kunnen ze drie tot vier uur later al gebruikt worden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Hoe Polette de Zara van de brillen wil worden

25/06/2018

Excentrieke designmonturen voor geen geld, online besteld en rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek in China: Polette gaat voor niets minder dan disruptie in de optiekwereld. Het fast-fashion brillenmerk wil de wereld veroveren.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

"Winkelcentra worden hypergeconnecteerde microsteden"

20/06/2018

Het Londense winkelcentrum Westfield viert zijn tiende verjaardag met een blik op de toekomst: Westfield onthult een futuristische strategie ‘Destination 2028’ met leverdrones, slimme wc’s, moestuinen en bezinningsruimtes.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Bol.com rolt herhaalservice Bespaar Continu online uit

15/06/2018

Bol.com lanceert herhaalservice Bespaar Continu op de website. Vergelijkbaar met Amazon Prime, bezorgt de dienst vaste commodity-producten die mensen altijd in huis willen hebben tegen kortingen.