150e winkel voor De Tuinen | RetailDetail

150e winkel voor De Tuinen

150e winkel voor De Tuinen

Winkelketen De Tuinen heeft gisteren in Rotterdam zijn 150e vestiging geopend, een dag na een vestiging in Barendrecht. De keten wil de komende drie jaar dankzij nog eens 100 openingen naar 250 winkels.

Mijlpaal

"Onlangs hebben we onze nieuwe ambities kenbaar gemaakt, namelijk binnen drie jaar groeien naar 250 winkels. Vandaag staan we stil bij de fantastische mijlpaal van 150 winkels! Enorm blij zijn we met onze nieuwe filialen in Barendrecht en Rotterdam Hesseplaats.", aldus algemeen directeur Colinda Hoegee.

 

De Tuinen maakte onlangs nog bekend dat het op zoek is naar 100 locaties in de komende drie jaar, om zijn landelijke zichtbaarheid aanzienlijk verhogen. Dit jaar wordt er ook een nieuw winkelconcept geïntroduceerd, met een nieuw kassasysteem en een klantenkaart. Daarnaast zal ook de oppervlakte van het distributiecentrum verdubbeld worden.

 

De Tuinen maakt deel uit van NBTY Europe, dat meer dan 700 winkels heeft in Europa, Zuid-Afrika en China.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.