150e winkel voor De Tuinen | RetailDetail

150e winkel voor De Tuinen

150e winkel voor De Tuinen

Winkelketen De Tuinen heeft gisteren in Rotterdam zijn 150e vestiging geopend, een dag na een vestiging in Barendrecht. De keten wil de komende drie jaar dankzij nog eens 100 openingen naar 250 winkels.

Mijlpaal

"Onlangs hebben we onze nieuwe ambities kenbaar gemaakt, namelijk binnen drie jaar groeien naar 250 winkels. Vandaag staan we stil bij de fantastische mijlpaal van 150 winkels! Enorm blij zijn we met onze nieuwe filialen in Barendrecht en Rotterdam Hesseplaats.", aldus algemeen directeur Colinda Hoegee.

 

De Tuinen maakte onlangs nog bekend dat het op zoek is naar 100 locaties in de komende drie jaar, om zijn landelijke zichtbaarheid aanzienlijk verhogen. Dit jaar wordt er ook een nieuw winkelconcept geïntroduceerd, met een nieuw kassasysteem en een klantenkaart. Daarnaast zal ook de oppervlakte van het distributiecentrum verdubbeld worden.

 

De Tuinen maakt deel uit van NBTY Europe, dat meer dan 700 winkels heeft in Europa, Zuid-Afrika en China.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Retailsector eist maatregelen tegen territoriale leveringsbeperkingen

23/05/2018

Grote leveranciers misbruiken hun dominante positie om retailers te dwingen zich enkel te bevoorraden in het land waar ze actief zijn, blijkt uit een nieuwe Benelux-studie. Zo houden ze internationale prijsverschillen in stand.

“Data geven de controle terug aan trade marketeers”

23/05/2018

Voor merkfabrikanten is het een hele klus om assortimenten, prijzen en promoties in hun categorie te monitoren bij offline en online retailers. De Belgische startup Daltix verzamelt deze vitale informatie automatisch in overzichtelijke dashboards.

Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.

Marks & Spencer haalt het mes boven: 100 winkels dicht

22/05/2018

De Britse retailer wil ingrijpend herstructureren. De komende vier jaar moeten niet 60, maar wel 100 Britse winkels de deuren sluiten. “Noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen”, klinkt het.

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.