2theloo opent eerste Britse vestiging in Londen

2theloo opent eerste Britse vestiging in Londen

De Nederlandse toiletketen 2theloo heeft zijn eerste vestiging in het Verenigd Koninkrijk geopend. Britten en toeristen kunnen voortaan terecht bij een publiek toilet van het bedrijf in Covent Garden in Londen.

Ook naar tankstations in VK

Het toilet van 2theloo moet deel uitmaken van de strategie om Covent Garden en het Covent Garden Market Building te verbeteren. Voor 2theloo is het een eerste stap in het Verenigd Koninkrijk, waar het ook wil uitbreiden naar tankstations en treinstations.

 

"Het is onze missie om het beste te maken van een toiletpauze, waar je ook bent. Vanaf dag één werken we samen met organisaties zoals SCA en Roca die geloven in onze ideeën en met ons willen groeien. Samen zetten we een wereldwijde standaard voor propere publieke toiletten. De opening in Covent Garden – onze eerste Britse vestiging – is een grote mijlpaal voor ons en brengt ons één stap dichter bij het vervolledigen van onze missie", zegt CEO Almar Holtz.

 

2theloo heeft er voor het design in Covent Garden voor gekozen om het klassieke karakter van de locatie te combineren met het moderne design van 2theloo.

Tags: