2theloo opent eerste Britse vestiging in Londen | RetailDetail

2theloo opent eerste Britse vestiging in Londen

2theloo opent eerste Britse vestiging in Londen

De Nederlandse toiletketen 2theloo heeft zijn eerste vestiging in het Verenigd Koninkrijk geopend. Britten en toeristen kunnen voortaan terecht bij een publiek toilet van het bedrijf in Covent Garden in Londen.

Ook naar tankstations in VK

Het toilet van 2theloo moet deel uitmaken van de strategie om Covent Garden en het Covent Garden Market Building te verbeteren. Voor 2theloo is het een eerste stap in het Verenigd Koninkrijk, waar het ook wil uitbreiden naar tankstations en treinstations.

 

"Het is onze missie om het beste te maken van een toiletpauze, waar je ook bent. Vanaf dag één werken we samen met organisaties zoals SCA en Roca die geloven in onze ideeën en met ons willen groeien. Samen zetten we een wereldwijde standaard voor propere publieke toiletten. De opening in Covent Garden – onze eerste Britse vestiging – is een grote mijlpaal voor ons en brengt ons één stap dichter bij het vervolledigen van onze missie", zegt CEO Almar Holtz.

 

2theloo heeft er voor het design in Covent Garden voor gekozen om het klassieke karakter van de locatie te combineren met het moderne design van 2theloo.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Retailsector eist maatregelen tegen territoriale leveringsbeperkingen

23/05/2018

Grote leveranciers misbruiken hun dominante positie om retailers te dwingen zich enkel te bevoorraden in het land waar ze actief zijn, blijkt uit een nieuwe Benelux-studie. Zo houden ze internationale prijsverschillen in stand.

“Data geven de controle terug aan trade marketeers”

23/05/2018

Voor merkfabrikanten is het een hele klus om assortimenten, prijzen en promoties in hun categorie te monitoren bij offline en online retailers. De Belgische startup Daltix verzamelt deze vitale informatie automatisch in overzichtelijke dashboards.

Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.

Marks & Spencer haalt het mes boven: 100 winkels dicht

22/05/2018

De Britse retailer wil ingrijpend herstructureren. De komende vier jaar moeten niet 60, maar wel 100 Britse winkels de deuren sluiten. “Noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen”, klinkt het.

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.