Blokker voegt hoofdkantoren Intertoys en Bart Smit samen

Blokker voegt hoofdkantoren Intertoys en Bart Smit samen

Blokker Holding gaat de hoofdkantoren van speelgoedketens Bart Smit en Intertoys onder één dak samenbrengen. Beide ketens verhuizen daardoor naar Amsterdam.

"Sterke omnichannel speelgoedorganisatie"

Bart Smit heeft momenteel nog zijn hoofdkantoor in Volendam, terwijl Intertoys te vinden is in Waddinxveen. In het eerste kwartaal van 2016 zullen ze verhuizen naar een nieuw pand in Amsterdam Zuidoost, maar al vanaf 1 november zullen beide organisaties onder leiding van één directie staan. Algemeen directeur voor Bart Smit en Intertoys Steven van Nieuwenhuijzen komt aan de leiding te staan van de nieuwe organisatie. Hij is ook al concerndirecteur Speelgoed bij Blokker Holding.

 

"Door de krachten van de spelers te bundelen wil het concern een sterke omnichannel speelgoedorganisatie creëren die klaar is voor de toekomst. Deze organisatie zal klantgerichter, innovatiever en flexibeler opereren en haar prominente marktpositie (in de Benelux) versterken", staat in het persbericht van Blokker te lezen.

 

Door de integratie vervallen een aantal functies, maar die medewerkers zullen door natuurlijk verloop en herplaatsing opgevangen worden. De nieuwe organisatie heeft geen gevolgen voor de winkels en de distributiecentra.

Tags: