Eerste vernieuwde Christine le Duc opent morgen

Eerste vernieuwde Christine le Duc opent morgen

Morgen opent in Hilversum het eerste vernieuwde filiaal van erotiekketen Christine le Duc. Ook alle andere winkels zullen de komende tijd omgevormd worden naar het nieuwe concept, waar de nadruk ligt op beleving.

Live your fantasy

In het nieuwe concept wil Christine le Duc het taboe rond erotiek en seks volledig doorbreken en mensen zo aansporen om hun fantasieën te laten uitkomen en hun belevingen te delen. Daarom koos het bedrijf ook voor een nieuwe slogan: Live your fantasy. Ook het logo werd aangepast aan de nieuwe huisstijl.

 

De winkel in Hilversum is de eerste die deze stijl zal tonen, maar ook bij andere winkels is de ombouwoperatie al begonnen. Daarbij wordt vooral ingezet op persoonlijk advies, zowel online als offline. Ook organiseren steeds meer filialen informatieavonden met seksuologen en vrouwenartsen.

 

Christine le Duc is onderdeel van de Beate Uhse Group en heeft in Nederland 31 filialen en een webshop. In 2013 had de volledige groep, die actief is in 11 Europese landen, een omzet van 142 miljoen euro.

Tags: