El Asira opent seksshop in Mekka | RetailDetail

El Asira opent seksshop in Mekka

El Asira opent seksshop in Mekka

Het Nederlandse El Asira opent binnenkort in het Islamitische bedevaartsoort Mekka een "halal seksshop" in samenwerking met het Duitse concern Beate Uhse.

Geen vibrators

De winkel zal niet voor iedereen toegankelijk zijn: enkel moslims kunnen de seksshop bezoeken. Zij zullen er speeltjes vinden die "de seksuele relatie tussen man en vrouw verbeteren." Daar horen bijvoorbeeld al geen vibrators bij, want die zijn verboden binnen de Islam. "Ons assortiment bevat wel producten die het gevoel van sensualiteit verhogen en de sfeer verbeteren", laat Abdelaziz Aouragh weten.

 

Aouragh, de initiatiefnemer achter de seksshop, baat in Amsterdam ook al een halal seksshop uit onder de naam El Asira. De opening van een seksshop in een streng islamitisch land is trouwens niet zo vreemd: de Koran wijst immers op de noodzaak van een gezond seksleven tussen man en vrouw.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

'Mishandelde' eenden weg bij Plus, wel in 'diervriendelijke' dons

06/07/2018

Er komt veel reactie op de beelden van hardhandig eendentransport bij Nederlandse pluimveehouders. Supermarktketen Plus haalt per direct al het eendenvlees van slachterij Tomassen Duck-To uit het schap, maar de dons blijkt ook in "diervriendelijk" beddengoed te zitten.

“Fusie Karstadt en Kaufhof zo goed als rond”

05/07/2018

Het Canadese winkelconcern Hudson’s Bay heeft een deal met de Oostenrijkse Sigma Holding, eigenaar van de Duitse warenhuisketen Karstadt. Volgens Duitse media was een voorlopige overeenkomst getekend, volgens de Canadezen is het echter helemaal nog niet zo ver.

Wehkamp en BCC slaan handen in elkaar

05/07/2018

Onlineretailer Wehkamp en elektroketen BCC worden exclusieve alliantiepartners: vanaf oktober starten de formules een grote strategische samenwerking, die in fases steeds verder zal worden uitgebreid.

Zomeractie: ontdek Antwerpen als internationaal retaillaboratorium

04/07/2018

Antwerpen is een van de meest trendsettende steden en belangrijkste retaillaboratoria van het moment. Zowel grote internationale ketens als startups innoveren en experimenteren er met nieuwe concepten. Antwerp hunt gidst je er langs, nu met exclusieve zomerkorting.