El Asira opent seksshop in Mekka | RetailDetail

El Asira opent seksshop in Mekka

El Asira opent seksshop in Mekka

Het Nederlandse El Asira opent binnenkort in het Islamitische bedevaartsoort Mekka een "halal seksshop" in samenwerking met het Duitse concern Beate Uhse.

Geen vibrators

De winkel zal niet voor iedereen toegankelijk zijn: enkel moslims kunnen de seksshop bezoeken. Zij zullen er speeltjes vinden die "de seksuele relatie tussen man en vrouw verbeteren." Daar horen bijvoorbeeld al geen vibrators bij, want die zijn verboden binnen de Islam. "Ons assortiment bevat wel producten die het gevoel van sensualiteit verhogen en de sfeer verbeteren", laat Abdelaziz Aouragh weten.

 

Aouragh, de initiatiefnemer achter de seksshop, baat in Amsterdam ook al een halal seksshop uit onder de naam El Asira. De opening van een seksshop in een streng islamitisch land is trouwens niet zo vreemd: de Koran wijst immers op de noodzaak van een gezond seksleven tussen man en vrouw.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.

Marks & Spencer haalt het mes boven: 100 winkels dicht

22/05/2018

De Britse retailer wil ingrijpend herstructureren. De komende vier jaar moeten niet 60, maar wel 100 Britse winkels de deuren sluiten. “Noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen”, klinkt het.

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.