Fitnessketen Fit20 genomineerd voor NFV Innovatieprijs | RetailDetail

Fitnessketen Fit20 genomineerd voor NFV Innovatieprijs

Fitnessketen Fit20 genomineerd voor NFV Innovatieprijs

De Nederlandse Franchise Vereniging heeft de drie genomineerden voor de NFV Innovatieprijs 2014 bekend gemaakt. De drie genomineerden zijn Fit20, Finovion en Flexibility. De winnaar is bekend op 27 mei.

Nieuwe ideeën

Franchiseformules konden zichzelf opgeven voor de NFV Innovatieprijs, waarna NFV, de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland, drie genomineerden selecteerde. Een vakjury toetste daarbij iedereen op basis van vooraf gestelde criteria. Belangrijk daarbij is dat de innovatie betrekking moet hebben op nieuwe ideeën, goederen, diensten en/of processen. Op 27 mei geeft elke genomineerde nog een presentatie, waarna een winnaar zal worden verkozen door de aanwezigen.

 

Als enige retailketen is Fit20 genomineerd, een keten kleinschalige fitnessstudio's die zich richt op mensen die te weinig tijd hebben om te sporten. De keten heeft dertig vestigingen in Nederland. De andere genomineerden zijn Finovio, een administratie- en accountantskantoor, en Flexibilit, een uitzendbureau met meer dan 100 vestigingen in België en Nederland.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.