Fitnessketen Fit20 genomineerd voor NFV Innovatieprijs

Fitnessketen Fit20 genomineerd voor NFV Innovatieprijs

De Nederlandse Franchise Vereniging heeft de drie genomineerden voor de NFV Innovatieprijs 2014 bekend gemaakt. De drie genomineerden zijn Fit20, Finovion en Flexibility. De winnaar is bekend op 27 mei.

Nieuwe ideeën

Franchiseformules konden zichzelf opgeven voor de NFV Innovatieprijs, waarna NFV, de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland, drie genomineerden selecteerde. Een vakjury toetste daarbij iedereen op basis van vooraf gestelde criteria. Belangrijk daarbij is dat de innovatie betrekking moet hebben op nieuwe ideeën, goederen, diensten en/of processen. Op 27 mei geeft elke genomineerde nog een presentatie, waarna een winnaar zal worden verkozen door de aanwezigen.

 

Als enige retailketen is Fit20 genomineerd, een keten kleinschalige fitnessstudio's die zich richt op mensen die te weinig tijd hebben om te sporten. De keten heeft dertig vestigingen in Nederland. De andere genomineerden zijn Finovio, een administratie- en accountantskantoor, en Flexibilit, een uitzendbureau met meer dan 100 vestigingen in België en Nederland.

 

Tags: