Grootste Lukoil van Benelux opent in Kerkrade | RetailDetail

Grootste Lukoil van Benelux opent in Kerkrade

Grootste Lukoil van Benelux opent in Kerkrade

De Russische oliereus Lukoil heeft in Kerkrade zijn grootste tankstation van de Benelux geopend. Naast een tankstation is er ruimte gemaakt voor een autowasserij, een Lukoil-shop, een broodjeszaak van Panos en een autobandencenter.

Nieuw concept

De winkel bij het tankstation van Lukoil is gebouwd volgens de regels van het nieuwe shopconcept van de Russische oliemaatschappij: klanten kunnen er naast dranken en snacks ook broodjes kopen bij een broodjesbar van Panos en koffie in de corner van Lavezzi.

 

"Wij zijn zeer trots een steentje te mogen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Roda Boulevard als bedrijventerrein en uitgaansgebied. Daarnaast betekent de realisatie van dit project voor Lukoil een primeur: het is ons grootste tankstation in de Benelux", zegt managing director Bulat Subaev aan outofhome-shops.

 

Laagste prijs

Tijdens de eerste drie weken na opening krijgen klanten een korting van 16 cent per liter. Nadien start het tankstation met een actie waarbij klanten een cent korting krijgen per doelpunt van Roda JC in de eerste 48 uren na een wedstrijd.

 

De Russen willen vooral klanten trekken door de laagste prijs aan te bieden: "Lukoil gelooft niet in dure spaarsystemen en dure reclamecampagnes. Liever sponsort de onderneming de klant door iedere dag de laagste prijs te bieden: de vestigingsmanagers van de tankstations controleren twee keer per dag de prijzen van directe concurrenten in de omgeving en passen deze indien nodig aan."

 

Lukoil is sinds vorig jaar aanwezig op de Nederlandse markt, nadat het 46 tankstations overnam van SmeetsGeelen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.