Grootste Lukoil van Benelux opent in Kerkrade

Grootste Lukoil van Benelux opent in Kerkrade

De Russische oliereus Lukoil heeft in Kerkrade zijn grootste tankstation van de Benelux geopend. Naast een tankstation is er ruimte gemaakt voor een autowasserij, een Lukoil-shop, een broodjeszaak van Panos en een autobandencenter.

Nieuw concept

De winkel bij het tankstation van Lukoil is gebouwd volgens de regels van het nieuwe shopconcept van de Russische oliemaatschappij: klanten kunnen er naast dranken en snacks ook broodjes kopen bij een broodjesbar van Panos en koffie in de corner van Lavezzi.

 

"Wij zijn zeer trots een steentje te mogen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Roda Boulevard als bedrijventerrein en uitgaansgebied. Daarnaast betekent de realisatie van dit project voor Lukoil een primeur: het is ons grootste tankstation in de Benelux", zegt managing director Bulat Subaev aan outofhome-shops.

 

Laagste prijs

Tijdens de eerste drie weken na opening krijgen klanten een korting van 16 cent per liter. Nadien start het tankstation met een actie waarbij klanten een cent korting krijgen per doelpunt van Roda JC in de eerste 48 uren na een wedstrijd.

 

De Russen willen vooral klanten trekken door de laagste prijs aan te bieden: "Lukoil gelooft niet in dure spaarsystemen en dure reclamecampagnes. Liever sponsort de onderneming de klant door iedere dag de laagste prijs te bieden: de vestigingsmanagers van de tankstations controleren twee keer per dag de prijzen van directe concurrenten in de omgeving en passen deze indien nodig aan."

 

Lukoil is sinds vorig jaar aanwezig op de Nederlandse markt, nadat het 46 tankstations overnam van SmeetsGeelen.

Tags: