Grote schade aan pand na plofkraak bij Primera | RetailDetail

Grote schade aan pand na plofkraak bij Primera

Grote schade aan pand na plofkraak bij Primera

Bij een vestiging van Primera in Enschede is vrijdagochtend een plofkraak gepleegd. Dat zorgde niet enkel bij Primera voor heel wat schade, maar ook bij een Etos en enkele appartementen die zich in het pand aan de Brouwerijstraat bevinden.

Verdachten gevlucht

Naast de Primera was ook een pinautomaat aanwezig in de gevel van het gebouw, maar ook die is volledig vernietigd. De politie kon wel al twee verdachten aanhouden, die na de kraak probeerden te vluchten op een motor. Nog twee andere mannen konden na een lange achtervolging niet gevat worden. Dat meldt TV Enschede FM.

 

De politie is nu nog op zoek naar getuigen en mensen die meer informatie kunnen verschaffen over de plofkraak of de gevluchte verdachten. Daarnaast wordt er ook gezocht naar een Audi die betrokken was bij de kraak en die zich waarschijnlijk nog in Enschede bevindt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.

Opinie: “Help, er zit een Chinees in mijn broek!”

08/05/2018

Techbedrijven als Alibaba en Amazon gaan er met uw data vandoor, Europa stond erbij en keek ernaar. En de merken en retailers? Die sponsoren de hele operatie, zodat hun grootste concurrenten nog groter worden.

Nieuwe directie voor Xenos

08/05/2018

Blokker Holding heeft de verkoop van 110 Xenos-winkellocaties aan Casa nu formeel afgerond. De zestig resterende Xenos-winkels krijgen een nieuwe directie.