Grote schade aan pand na plofkraak bij Primera | RetailDetail

Grote schade aan pand na plofkraak bij Primera

Grote schade aan pand na plofkraak bij Primera

Bij een vestiging van Primera in Enschede is vrijdagochtend een plofkraak gepleegd. Dat zorgde niet enkel bij Primera voor heel wat schade, maar ook bij een Etos en enkele appartementen die zich in het pand aan de Brouwerijstraat bevinden.

Verdachten gevlucht

Naast de Primera was ook een pinautomaat aanwezig in de gevel van het gebouw, maar ook die is volledig vernietigd. De politie kon wel al twee verdachten aanhouden, die na de kraak probeerden te vluchten op een motor. Nog twee andere mannen konden na een lange achtervolging niet gevat worden. Dat meldt TV Enschede FM.

 

De politie is nu nog op zoek naar getuigen en mensen die meer informatie kunnen verschaffen over de plofkraak of de gevluchte verdachten. Daarnaast wordt er ook gezocht naar een Audi die betrokken was bij de kraak en die zich waarschijnlijk nog in Enschede bevindt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.