Hans Geveling neemt AH in Bunnik over | RetailDetail

Hans Geveling neemt AH in Bunnik over

Hans Geveling neemt AH in Bunnik over

Multifranchiser Hans Geveling van de gelijknamige groep neemt het filiaal van Albert Heijn in Bunnik over. Daarmee komt de totale omzet van de groep boven de tweehonderd miljoen euro uit.

Bouwplannen

Die tweehonderd miljoen euro is inclusief de omzet van GeHa Retail, waarin Geveling samenwerkt met Ton ten Have. Die groep baat supermarkten uit in Borger, Zuidhorn en Almere.

 

De Albert Heijn in Bunnik was voorheen in handen van Jan van Vliet, voormalig voorzitter van de Vereniging van Albert Heijn Franchisenemers. Geveling neemt zowel de exploitatie van de winkel als het onroerend goed van de familie Van Vliet over. In 2016 zal de winkel uitgebreid worden tot 2.000 m². Die plannen lagen al op tafel voor de overname, maar zullen dus naar plan worden uitgevoerd. De overname zal ook geen effect hebben voor het personeel van de Albert Heijn in Bunnik.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.

Opinie: “Help, er zit een Chinees in mijn broek!”

08/05/2018

Techbedrijven als Alibaba en Amazon gaan er met uw data vandoor, Europa stond erbij en keek ernaar. En de merken en retailers? Die sponsoren de hele operatie, zodat hun grootste concurrenten nog groter worden.

Nieuwe directie voor Xenos

08/05/2018

Blokker Holding heeft de verkoop van 110 Xenos-winkellocaties aan Casa nu formeel afgerond. De zestig resterende Xenos-winkels krijgen een nieuwe directie.