Hans Geveling neemt AH in Bunnik over | RetailDetail

Hans Geveling neemt AH in Bunnik over

Hans Geveling neemt AH in Bunnik over

Multifranchiser Hans Geveling van de gelijknamige groep neemt het filiaal van Albert Heijn in Bunnik over. Daarmee komt de totale omzet van de groep boven de tweehonderd miljoen euro uit.

Bouwplannen

Die tweehonderd miljoen euro is inclusief de omzet van GeHa Retail, waarin Geveling samenwerkt met Ton ten Have. Die groep baat supermarkten uit in Borger, Zuidhorn en Almere.

 

De Albert Heijn in Bunnik was voorheen in handen van Jan van Vliet, voormalig voorzitter van de Vereniging van Albert Heijn Franchisenemers. Geveling neemt zowel de exploitatie van de winkel als het onroerend goed van de familie Van Vliet over. In 2016 zal de winkel uitgebreid worden tot 2.000 m². Die plannen lagen al op tafel voor de overname, maar zullen dus naar plan worden uitgevoerd. De overname zal ook geen effect hebben voor het personeel van de Albert Heijn in Bunnik.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

'Mishandelde' eenden weg bij Plus, wel in 'diervriendelijke' dons

06/07/2018

Er komt veel reactie op de beelden van hardhandig eendentransport bij Nederlandse pluimveehouders. Supermarktketen Plus haalt per direct al het eendenvlees van slachterij Tomassen Duck-To uit het schap, maar de dons blijkt ook in "diervriendelijk" beddengoed te zitten.

“Fusie Karstadt en Kaufhof zo goed als rond”

05/07/2018

Het Canadese winkelconcern Hudson’s Bay heeft een deal met de Oostenrijkse Sigma Holding, eigenaar van de Duitse warenhuisketen Karstadt. Volgens Duitse media was een voorlopige overeenkomst getekend, volgens de Canadezen is het echter helemaal nog niet zo ver.