Hema opent op London Stansted Airport | RetailDetail

Hema opent op London Stansted Airport

Hema opent op London Stansted Airport

Hema heeft haar vijfde winkel in het Verenigd Koninkrijk geopend. Ditmaal werd er gekozen voor London Stansted Airport. Het assortiment is er ook speciaal aangepast aan reizigers, die nog 'last minute' benodigdheden zoeken.

22 miljoen reizigers

"De vertrekhal van London Stansted Airport ondergaat een geweldig grote transformatie en wij zijn enthousiast om een van de toonaangevende merken te mogen zijn die van deze luchthaven een echte shoppingbestemming gaan maken. Onze winkel is samengesteld met de reiziger in het achterhoofd en kent daarom een specifieke collectie, die is gericht op deze speciale markt. Onze filosofie is om het leven makkelijker en leuker te maken, en waar beter om dit te doen dan een drukke internationale luchthaven", zegt Tjeerd Jegen, CEO van Hema.


Stansted Airport krijgt jaarlijks 22 miljoen reizigers over de vloer en is zo ook de perfecte locatie om Hema voor te stellen aan het Britse publiek. Ondertussen heeft de Nederlandse keten bijna 700 winkels in zeven landen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

'Mishandelde' eenden weg bij Plus, wel in 'diervriendelijke' dons

06/07/2018

Er komt veel reactie op de beelden van hardhandig eendentransport bij Nederlandse pluimveehouders. Supermarktketen Plus haalt per direct al het eendenvlees van slachterij Tomassen Duck-To uit het schap, maar de dons blijkt ook in "diervriendelijk" beddengoed te zitten.