Hema opent in Utrecht 700e filiaal

Hema opent in Utrecht 700e filiaal

De Nederlandse winkelketen Hema heeft met de opening van haar 700e filiaal een nieuwe mijlpaal bereikt. De nieuwe winkel opende zijn deuren op het Centraal Station in Utrecht en heeft ook een aangepast assortiment.

700 winkels in 7 landen

In de stationswinkel in Utrecht worden voornamelijk producten verkocht die nodig zijn voor onderweg, zoals een paraplu, lippenstift en een snelle hap. Er worden ook onder andere maaltijdsalades en wijn verkocht.


"De teller staat nu op maar liefst 700 winkels in 7 landen. Hema is een echt internationaal bedrijf geworden. Het is extra leuk dat het de 700ste vestiging in Nederland is en op een unieke locatie: Utrecht CS. Dit soort hightraffic-locaties zullen voor Hema het uitgangspunt zijn in haar expansie in het buitenland, waarbij echter ook weer gekeken wordt naar mogelijkheden tot uitbreiding in eigen land", zei Tjeerd Jegen, CEO van Hema, bij de opening van de winkel.


Hema is één van de ketens die zijn deuren opent op het Centraal Station in Utrecht, nadat het een volledige transformatie is ondergaan. Ook Holland & Barrett opende er onlangs een winkel.

Tags: