Jolanda Poots-Bijl wordt commissaris bij Blokker

Jolanda Poots-Bijl wordt commissaris bij Blokker

Jolanda Poots-Bijl wordt op 1 maart 2014 commissaris bij Blokker Holding. Ze volgt Theo De Kool, die promoveerde tot vicevoorzitter van de raad van bestuur, op als commissaris naast Piet Klaver, Henk Rottinghuis en Abel Slippens.

Financieel experte aan top Blokker

Poots-Bijl brengt vooral financiële expertise in de raad van commissarissen. Ze is sinds 1 april 2013 CFO bij ict-dienstverlener Ordina en oefende voordien dezelfde functie uit bij bouwconcern VolkerWessels en vervoersgroep Connexxion. Ook was ze financieel directeur van ProRail en werkte ze voor de geschenkpapierproducent Enper en adviesbedrijf Accenture. Ervaring als commissaris bouwde ze sinds eind 2011 op bij Gasunie.

 

Blokker Holding overkoepelt de winkelketens Blokker, Marskramer, Novy, Cook&Co, Casa, Xenos, Big Bazar en Budg€t, de speelgoedketens Bart Smit, Intertoys en Maxi Toys, Leen Bakker, Tuincentrum Overvecht en de groothandels Trend Center en Elektroblok. Het concern is actief met vijftien winkelformules in elf landen, met in totaal 2.950 vestigingen en circa 26.000 werknemers.

Tags: