Kan onze content beter? Bewijs het (en jezelf!)

Kom ons RetailDetail-team versterken
Kom ons RetailDetail-team versterken

Bij RetailDetail zijn we op zoek naar een enthousiaste contentmarketeer om ons team te versterken. Heb je een passie voor content, dan ben jij de persoon die we zoeken - ervaring is een bonus.

 

Goeie content? Wij content!

Jouw takenpakket: opstellen van een maandelijks contentplan, contentcreatie en -distributie, uitbouwen van al onze socialemediakanalen, community management enzovoort.

 

Jouw skills: creatief, bedreven in Nederlandse & Engelse copy, 'social media minded' en een oog voor content. Je weet wat werkt bij de doelgroep, speelt in op hun verwachtingen én gaat ermee in conversatie. Bovendien zie je overal content-opportuniteiten: in onze events, reizen, hunts, maar ook in het dagelijkse reilen en zeilen. Je hebt een talent om met beeld (foto en video), tekst en geluid een verhaal te creëren dat je op verschillende kanalen en op verschillende manieren kan uitdragen. Je bent ook niet vies om steeds nieuwe kanalen en tools te testen.

 

Wat wij van jou verwachten is motivatie, een proactieve houding, ownership en zelfstandigheid. Je bent gedreven en durft het aan om onze contentgrenzen te verleggen. Je hebt zelf de volledige verantwoordelijkheid over onze content en sociale media, maar je kan natuurlijk wel rekenen op de steun van je collega's wanneer nodig.

 

Wat je van ons mag verwachten? Een leuk en dynamisch team, een futuristische werkomgeving in hartje Antwerpen, leuke events, learning & growing opportunities, ondersteuning van experts, contacten met grote nationale & internationale retailers ... Je krijgt een aantrekkelijke verloning, laptop & gsm.

 

Meer weten? Stuur een bericht!