Management Runnersworld uitgebreid

Management Runnersworld uitgebreid

Runnersworld, een sportconcept van retailgroep Euretco, heeft zijn managementteam uitgebreid met twee nieuwe leden. Joren van Beek gaat aan de slag als retailmanager, Lianne Kool wordt marketingmanager.

"Nieuwe fase"

"Runnersworld ontwikkelt zich positief en we zijn dan ook blij met de komst van twee professionals om met de formule een nieuwe fase in te gaan," zei formulemanager Damy Rutjes over de aanstelling van de twee nieuwe managers.

 

Van Beek heeft al bijna tien jaar ervaring in verschillende retailfuncties en zal een belangrijke functie invullen tussen Euretco en de aangesloten ondernemers van Runnersworld. Kool was eerder aan de slag als commercieel productmanager bij KPN en marketingmanager bij InPost in Warschau. "In beide rollen lag de focus van mijn werkzaamheden op het vertalen van klantwensen naar productontwikkelingen en marketingplannen", zegt ze.

 

Runnersworld heeft momenteel dertig vestigingen in Nederland en is daarmee het grootste hardloopconcept in Nederland. In de winkels werken uitsluitend ervaren hardlopers, die de klant kunnen voorzien van degelijk en uitgebreid advies.

Tags: