Nieuw: RetailDetail lanceert de RetailDetail Day event app

Op de komende RetailDetail Day zorgen we voor een primeur: voor het eerst maken we gebruik van een volwaardige evenementenapp. Die bevat alle informatie over het congres en stimuleert ook het netwerken.

 

Interactie en feedback

De smartphoneapp waarvan RetailDetail gebruikt maakt voor de RetailDetail Day, op 19 september in UGC Mechelen, werd ontwikkeld in samenwerking met 12 congressen en (vak)beurzen. Door die ervaring zijn alle behoeften goed in kaart gebracht en gevalideerd. De app verzamelt alle informatie over het evenement handig op één plaats: het programmaoverzicht, het exposantenoverzicht, de deelnemerslijst, brochures, downloadbare hand-outs van sprekers en exposanten…

 

Daarnaast zal de app de interactie tussen bezoekers en exposanten op het evenement verder stimuleren. Hij verlaagt de drempel om te netwerken. Bezoekers kunnen elkaar van te voren en tijdens het evenement via de chatfunctie contacteren en zo op voorhand al een afspraakmoment vastleggen. Tijdens het evenement kunnen bezoekers contactgegevens met elkaar uitwisselen door de QR-code op elkaars badge te scannen. Na het evenement ontvangt iedere bezoeker een Excel-overzicht met de gemaakte contacten.

 

Tot slot geeft de app ook de mogelijkheid om meteen feedback te geven. Al tijdens het evenement vraag de app wat bezoekers van het evenement vinden. Zo krijgt RetailDetail meer inzicht om de toekomstige edities zo veel mogelijk verder te verbeteren.

 

Hoe krijg je toegang tot de app? Deelnemers aan de RetailDetail Day zullen in de loop van deze week een registratiemail ontvangen met verdere instructies om de app te downloaden en te gebruiken. De app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-gebruikers. Wie zich nog niet heeft aangemeld, kan tickets bestellen via deze link. Op het programma staan niet te missen sprekers als Ann Claes (JBC), Annick van Overstraeten (Lunch Garden), Huub Vermeulen (bol.com), Filip Willems (Q8) en Herman Toch (FLRISH).