Nieuwe Runnersworld in Purmerend | RetailDetail

Nieuwe Runnersworld in Purmerend

Nieuwe Runnersworld in Purmerend

Hardloopketen Runnersworld opent op 4 september in Purmerend zijn 29ste winkel in Nederland, exact tien jaar nadat de winkel in Hoorn (van dezelfde franchisenemers) zijn deuren opende.

Tweede filiaal in de regio

De nieuwe winkel in Purmerend staat onder leiding van Danny Pormes en Erna Redecker, die ook al het filiaal in Hoorn in handen hebben. Ook in deze winkel zijn de medewerkers zelf hardlopers en kunnen klanten raad vragen bij een fysiotherapeut en een podoloog.

 

"Ik ben ontzettend trots dat ik samen met mijn geweldige team de Runnersworld-winkel in Hoorn in tien jaar kon heb laten uitgroeien tot een begrip in de stad. Dat we dit succes nu mogen uitbreiden naar een extra winkel van 200 m² in Purmerend, maakt me erg trots", zegt Danny Pormes. "De tijd is rijp voor nog een Runnersworld-winkel in de regio. Ook al liggen beide winkels op slechts twintig kilometer van elkaar, de hardloopsport is inmiddels zo populair dat we deze kans niet konden laten liggen."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Retailsector eist maatregelen tegen territoriale leveringsbeperkingen

23/05/2018

Grote leveranciers misbruiken hun dominante positie om retailers te dwingen zich enkel te bevoorraden in het land waar ze actief zijn, blijkt uit een nieuwe Benelux-studie. Zo houden ze internationale prijsverschillen in stand.

“Data geven de controle terug aan trade marketeers”

23/05/2018

Voor merkfabrikanten is het een hele klus om assortimenten, prijzen en promoties in hun categorie te monitoren bij offline en online retailers. De Belgische startup Daltix verzamelt deze vitale informatie automatisch in overzichtelijke dashboards.

Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.

Marks & Spencer haalt het mes boven: 100 winkels dicht

22/05/2018

De Britse retailer wil ingrijpend herstructureren. De komende vier jaar moeten niet 60, maar wel 100 Britse winkels de deuren sluiten. “Noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen”, klinkt het.

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.