Pets Place en Boerenbond lanceren nieuwe app | RetailDetail

Pets Place en Boerenbond lanceren nieuwe app

Pets Place en Boerenbond lanceren nieuwe app

IJsvogel Retail, het moederbedrijf van Pets Place en Boerenbond, lanceert een nieuwe app voor beide formules. Die moet online en offline winkelen met elkaar verbinden en voordelen bieden aan trouwe klanten.

VIP Club

“We willen anno 2017 onze klanten nóg beter en persoonlijker kunnen helpen. Waar de fysieke winkels van Boerenbond en Pets Place worden ervaren als ontmoetingsplekken met professionele kennis, biedt de app een aanvulling hier op. Het geeft ons de mogelijkheid om 24/7 met onze shoppers in contact te staan”, zegt commercieel directeur Cora Kleinhout.

 

Gebruikers van de app worden lid van de VIP Club, die persoonlijk advies en uitnodigingen voor VIP-events biedt. Dat advies wordt aangepast naargelang het profiel van de gebruikers en hun huisdier. Daarnaast sparen ze ook punten, die ze kunnen gebruiken voor kortingen of een donatie aan het goede doel. Consumenten die de app niet gebruiken, kunnen ook een fysieke klantenkaart aanvragen en zo lid worden van de VIP Club.

 

IJsvogel Retail lanceerde dit kwartaal ook al nieuwe websites voor zowel Pets Place als Boerenbond. In Nederland zijn 197 vestigingen van Pets Place te vinden en 67 Boerenbond-winkels, die laatste wel steeds in combinatie met een winkel van Pets Place.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.

Opinie: “Help, er zit een Chinees in mijn broek!”

08/05/2018

Techbedrijven als Alibaba en Amazon gaan er met uw data vandoor, Europa stond erbij en keek ernaar. En de merken en retailers? Die sponsoren de hele operatie, zodat hun grootste concurrenten nog groter worden.

Nieuwe directie voor Xenos

08/05/2018

Blokker Holding heeft de verkoop van 110 Xenos-winkellocaties aan Casa nu formeel afgerond. De zestig resterende Xenos-winkels krijgen een nieuwe directie.