TravelXL verdubbelt aantal filialen in 2014 | RetailDetail

TravelXL verdubbelt aantal filialen in 2014

TravelXL verdubbelt aantal filialen in 2014

Reisbureauketen TravelXL verdubbelt het aantal vestigingen van 21 tot ruim 40. Reden voor de stevige uitbreiding zijn de franchisenemers van Holland International, die overstappen na de beëindiging van hun contract.

Lokale reisbureau-helden

Dat maakte het bedrijf dinsdagmiddag bekend. Reisorganisatie TUI kondigde in oktober vorig jaar al aan zijn vestigingen van Holland International af te willen stoten, zodat het bedrijf zich volledig kan focussen op de touroperatoractiviteiten van het merk Arke.

 

In totaal stappen er 19 van franchisenemers over naar TravelXL, zegt Ronald Raadsheer Managing Partner van TravelXL. "Met alle ondernemers hebben wij in de afgelopen maanden persoonlijk kennis gemaakt en we zijn onder de indruk van de 'local hero'-status, professionaliteit, kennis en inzet. Zeker een fantastische toevoeging aan onze keten van onderscheidende kwaliteit reisbureaus." Hij rekent erop komende maanden nog verder te zullen groeien door een toenemend aantal franchiseverzoeken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Hoe Polette de Zara van de brillen wil worden

25/06/2018

Excentrieke designmonturen voor geen geld, online besteld en rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek in China: Polette gaat voor niets minder dan disruptie in de optiekwereld. Het fast-fashion brillenmerk wil de wereld veroveren.

Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

KantoorExpert koopt Office Centre van Staples

21/06/2018

KantoorExpert wil de 39 Nederlandse vestigingen van Office Centre overnemen van Staples. De leverancier van kantoorbenodigdheden uit Soest zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor Office Centre.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.