Turkse supermarktketen Sahan trekt naar Waalwijk | RetailDetail

Turkse supermarktketen Sahan trekt naar Waalwijk

Turkse supermarktketen Sahan trekt naar Waalwijk

De Turkse supermarktketen Sahan gaat in december een nieuw filiaal openen in Waalwijk, in een pand dat voorheen in handen was van supermarktketen Jumbo. Het wordt de zevende, maar zeker niet de laatste, vestiging van de keten in Nederland.

Expansie in Nederland

Het nieuws werd bekend via de facebookpagina van Sahan, waar het momenteel een bericht heeft staan waarbij het op zoek is naar personeel voor in de winkel. Sahan is vooral een bekende naam in Rotterdam en Schiedam, waar het alles samen al zes filialen heeft geopend. Daarbuiten is het een vrij onbekende naam, maar de keten is van plan om in de toekomst nog verder uit te breiden in Nederland.

 

De Turkse keten verkoopt voornamelijk Turkse en mediterrane producten, aangevuld met in Nederland bekende merken. Daarnaast focust het zich vooral op een versassortiment, waarbij halal vlees een belangrijk onderdeel van het aanbod is.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

KantoorExpert koopt Office Centre van Staples

21/06/2018

KantoorExpert wil de 39 Nederlandse vestigingen van Office Centre overnemen van Staples. De leverancier van kantoorbenodigdheden uit Soest zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor Office Centre.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.