V&D Den Bosch wordt pop-up locatie | RetailDetail

V&D Den Bosch wordt pop-up locatie

V&D Den Bosch wordt pop-up locatie

Tot januari 2017 zal het voormalige pand van warenhuisketen V&D in Den Bosch gebruik worden als pop-upruimte. De eerste handelaar die er zijn intrek zal nemen is autodealer Van den Udenhout: die neemt de begane grond voor zijn rekening.

Heropening La Place

Op de eerste verdieping huurt de Van Deursen Group dan weer ruimte. Die groep is onder andere eigenaar van kledingketen Shoeby, maar momenteel hebben ze nog geen concrete plannen over de invulling van de gehuurde ruimte. Daarnaast zal ook La Place waarschijnlijk tijdelijk de restaurants terug openen.

 

Zo willen de verhuurders de periode tot februari 2017 zinvol invullen. Dan betrekt naar alle waarschijnlijkheid het Canadese Hudson’s Bay het pand. Het contract met dat bedrijf is bijna rond, al moeten de handtekeningen wel nog geplaatst worden. Hudson’s Bay is daarnaast van plan om een twintigtal vestigingen te openen in heel Nederland, voornamelijk in voormalige panden van V&D.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.