V&D geeft klanten inspraak in nieuw winkelconcept | RetailDetail

V&D geeft klanten inspraak in nieuw winkelconcept

V&D geeft klanten inspraak in nieuw winkelconcept

Warenhuisketen V&D heeft een website gelanceerd waar het klanten vraagt om hun wensen rond de keten te delen. Zo wil het bedrijf het nieuwe winkelconcept online en offline aanpassen naar de voorkeuren van de consument.

Blijmet.vd.nl

Zo vraagt V&D op blijmet.vd.nl onder andere welke producten consumenten graag online kopen. Functionaliteiten die veel worden aangevraagd, zal de keten dan zo snel mogelijk implementeren. Ook in de winkels wil V&D de veranderingen al binnen enkele maanden doorvoeren.

 

Momenteel kunnen klanten hun mening geven over onder andere de sfeer op de winkelvloer, het assortiment en de prijsstelling. Elke week zullen er nieuwe discussiepunten gelanceerd worden.

 

"We weten dat de consument van nu en van de toekomst andere verwachtingen heeft van warenhuizen", laat de nieuwe ceo, John van der Ent, optekenen in een persbericht. "Zo wil de consument dat er veel meer gebeurt op de winkelvloer. Natuurlijk hebben we daar zélf ideeën over en die toetsen we op deze manier bij onze klanten. Wij willen graag weten waar onze klanten blij van worden."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.