Workshop: Hoeveel scoort jouw bedrijf in de digitale test?

De digitale omzet blijft met 8,4% per jaar stijgen. Carole Lamarque van Duval Union helpt je aan een oneerlijk voordeel in die digitale economie. Hoeveel scoort jouw bedrijf op de Unfair Cheeta-test? 

 

Digitalisering raakt elk aspect

Om van digitale businesstransformatie een succes te maken, zijn een aantal elementen cruciaal, ziet Lamarque. De marketeer en auteur van onder meer bestseller Unfair Advantage focust daarom in een exclusieve workshop voor retailhub op de kernpijlers:

  • 'Road map' voor digitale businesstransformatie

  • Strategisch inzicht in innovatieve en digitale marketing

  • Businessmodellen voor waardecreatie in veranderende markten

  • 'Leadership skills' om ‘change’ en digitale initiatieven te begeleiden

De nieuwe digitale economie is immers een voldongen feit: de digitale omzet blijft met gemiddeld 8,4% per jaar stijgen, zo blijkt uit onderzoek van The Work Ahead. Bijgevolg zal het digitale elk aspect van de strategie en activiteiten van een bedrijf raken.

 

"Totale businesstransformatie"

"Digitalisering heeft een drastische impact op de manier waarop business wordt gedaan", legt Lamarque uit. "Bedrijven die méér dan een competitief voordeel willen behalen, en dus een Unfair Advantage willen, staan voor een totale businesstransformatie naar het digitale."

 

De workshop over ‘unfair advantage strategy’ wisselt daarom in een halve dag academische inzichten af met praktijkvoorbeelden, verworven inzichten uit meer of minder succesvolle initiatieven en het concreet uitwerken van templates, modellen en strategische kaders. 

 

Wat zijn jouw Unfair Advantages? Volg de workshop in kleine groepen bij retailhub en kom te weten hoeveel jouw bedrijf scoort op de Unfair Cheeta-test.