2theloo opent grootste vestiging in Luxemburg | RetailDetail

2theloo opent grootste vestiging in Luxemburg

2theloo opent grootste vestiging in Luxemburg

Toiletwinkelketen 2theloo heeft in Berchem in Luxemburg zijn grootste filiaal in Europa geopend. De vestiging is te vinden bij het Shell-station langs de autosnelweg E25 richting Luxemburg stad. Het is tevens het grootste Shell-station ter wereld.

"Al jaren op verlanglijstje"

Een normale vestiging van 2theloo heeft een oppervlakte van 25 tot 75 vierkante meter. In vergelijking met die panden is het nieuwe filiaal met een oppervlakte van 345 vierkante meter een ware mastodont. In de ruimte zijn 27 damestoiletten, 14 urinoirs, 13 herentoiletten, een nursery, een mindervalidentoilet, 2 make-upcorners en 7 douches te vinden.


"Shell Berchem staat al jaren op ons verlanglijstje. We zijn dan ook bijzonder trots op deze nieuwe vestiging. Het partnership met Shell is van groot belang voor 2theloo. Samen met onze partners werken we elke dag aan onze missie 'to make the absolute most of your toilet break, wherever you are'", zegt Almar Holtz, CEO van 2theloo.


2theloo werkt al sinds 2011 samen met Shell. Die samenwerking heeft ondertussen al geleid tot meer dan 100 vestigingen, verspreid over 9 landen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Uitstel van betaling voor fietswinkels Hans Struijk

27/06/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk, die recent door de Belgische eigenaar Fiets! te koop werd gezet, heeft geen investeerder gevonden en zit daardoor in zware financiële problemen.

Fiets! zet Hans Struijk Fietsen in de etalage

23/05/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk staat te koop. Fiets!, sinds 2015 de Belgische eigenaar, herstructureert en stopt met de buitenlandse activiteiten. 

Bol.com gaat fietsen rijklaar aanbieden in fysieke fietsenwinkels

07/03/2018

Nederlandse klanten die bij bol.com een fiets van het merk Union bestellen, kunnen die voortaan rijklaar ophalen bij een fietsenwinkel in de buurt. De fietsenmaker monteert dan de fiets, zodat die meteen te gebruiken is door de klant.

Alibaba gaat auto’s verkopen uit een automaat

19/12/2017

Een auto aanschaffen moet even simpel worden als een blikje frisdrank kopen, vindt Alibaba-baas Jack Ma. De Chinese retailer heeft concrete plannen om auto’s te verkopen uit gigantische automaten.

Dyson gaat elektrische auto’s maken

27/09/2017

Wie Dyson zegt, die denkt voornamelijk aan stofzuigers. Daar komt binnen enkele jaren mogelijk verandering in, want het bedrijf wil zich vanaf 2020 storten op de markt van de elektrische auto’s.

“Benzine en diesel vanaf 2035 verdwenen”

14/07/2017

In een nieuw rapport voorspellen onderzoekers van ING dat er vanaf 2035 geen wagens meer geproduceerd zullen worden die rijden op diesel of benzine. Volgens het rapport zal elektrisch rijden binnenkort al goedkoper zijn dan met een traditionele motor.