2theloo opent grootste vestiging in Luxemburg

2theloo opent grootste vestiging in Luxemburg

Toiletwinkelketen 2theloo heeft in Berchem in Luxemburg zijn grootste filiaal in Europa geopend. De vestiging is te vinden bij het Shell-station langs de autosnelweg E25 richting Luxemburg stad. Het is tevens het grootste Shell-station ter wereld.

"Al jaren op verlanglijstje"

Een normale vestiging van 2theloo heeft een oppervlakte van 25 tot 75 vierkante meter. In vergelijking met die panden is het nieuwe filiaal met een oppervlakte van 345 vierkante meter een ware mastodont. In de ruimte zijn 27 damestoiletten, 14 urinoirs, 13 herentoiletten, een nursery, een mindervalidentoilet, 2 make-upcorners en 7 douches te vinden.


"Shell Berchem staat al jaren op ons verlanglijstje. We zijn dan ook bijzonder trots op deze nieuwe vestiging. Het partnership met Shell is van groot belang voor 2theloo. Samen met onze partners werken we elke dag aan onze missie 'to make the absolute most of your toilet break, wherever you are'", zegt Almar Holtz, CEO van 2theloo.


2theloo werkt al sinds 2011 samen met Shell. Die samenwerking heeft ondertussen al geleid tot meer dan 100 vestigingen, verspreid over 9 landen.

Tags: