Algemeen directeur vertrekt bij parfumerieketen Mooi | RetailDetail

Algemeen directeur vertrekt bij parfumerieketen Mooi

Algemeen directeur vertrekt bij parfumerieketen Mooi

Op 1 april vertrekt algemeen directeur Peter van der Meer bij parfumerieketen Mooi na acht jaar aan de top te hebben gestaan van het bedrijf. Voorheen werkte hij als rayon- en expansiemanager bij Etos.

Vertrek naar aanleiding van overname

Mooi werd vorig jaar overgenomen door DA Holding en sindsdien wordt er bij de vestigingen een nieuwe winkelformule uitgerold. De franchisehouders staan zelf niet achter die uitrol en hebben al eerder geprobeerd hem tegen te houden voor de rechtbank, maar ze kregen toen geen gelijk.

 

Het vertrek van Van der Meer zou ook samenhangen met de overname van de toen 48 winkels van Mooi door DA Holding in maart 2014, bevestigde een woordvoerder aan RetailNews. Het is nog niet geweten of er ook een vervanger komt voor Van der Meer. Parfumerieketen Mooi werkte al sinds 2012 samen met DA Holding.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Wil Kimberly-Clark af van z’n Europese tak?

20/07/2018

De producent van Kleenex-zakdoekjes, Huggies-luiers en Scottex-toiletpapier kampt met tegenvallende verkoopcijfers en oplopende kosten. Financiële bronnen vermoeden dan ook dat Kimberly-Clark Europese business wil verkopen.

Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.

Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.