Grootste Rituals van Benelux geopend in Wijnegem

Shutterstock

De Nederlandse cosmeticaketen Rituals heeft in het winkelcentrum van Wijnegem haar grootste winkel van de Benelux geopend. De nieuwe “signature store” is liefst 220 m² groot.

 

Absolute trekpleister

Rituals had voor alle duidelijkheid al langer een winkel in Wijnegem, en die was uitgegroeid tot een absolute trekpleister. Voor de Nederlandse cosmeticaketen een goede reden om op dezelfde locatie te investeren in een vestiging van 220 m², meteen de grootste van de hele Benelux.

 

Binnenin staat alles ten dienste van luxe en rust. Japanse Sakura-bomen vol kersenbloesem en watereilanden zorgen voor een “een oase van rust” en “een zen-ervaring”, aldus de eerste klanten. Naast het volledige Rituals-assortiment kunnen zij in de nieuwe winkel ook terecht voor minibehandelingen zoals handmassages en ‘one minute’-medidaties.

 

Rituals, dat in 2017 voor het eerst in zijn 18-jarige bestaan de kaap van het half miljard euro omzet rondde, groeit als kool. De keten heeft intussen zo’n 750 winkels en geeft werk aan circa 6000 mensen.