Ici Paris XL al voor tiende keer de beste parfumerieketen

Ici Paris XL al voor tiende keer de beste parfumerieketen

Bij de verkiezing van de Beste Winkelketen is Ici Paris XL voor de tiende keer op rij gekozen tot beste parfumerieketen. Dat is een absoluut record, aangezien de verkiezing pas voor de elfde keer wordt gehouden.

27 categoriewinnaars bekend

Ici Paris XL is één van de 27 winnaars op categorieniveau in een verkiezing waarin 285.000 consumenten hun favoriete winkelketens hebben beoordeeld. De genomineerde ketens scoren gemiddeld een hoger rapportcijfer dan vorig jaar.

 

Opvallend is vooral dat de factoren 'betaalbare prijs' en 'aantrekkelijke aanbiedingen' steeds belangrijker worden voor consumenten, ten koste van onder meer de factor 'prijs/kwaliteitsverhouding'. Service en een goed assortiment worden echter ook belangrijker.In de verschillende branches zijn acht nieuwe winnaars te vinden. Zo won Polare (de samenvoeging van De Slegte en Selexyz) meteen de eerste prijs onder de boekenverkopers, ging Primera er met de eerste plaats van door in de categorie cadeau, pakte Pets Place de eerste plek onder de dierenspeciaalzaken, won Pearle onder de opticiëns, Van Haren in de categorie schoenen, Jan Linders bij de supermarkten en The Phone House in Telecom.Uit alle winnaars moet uiteindelijk één totaalwinnaar worden gekozen, die op 29 oktober wordt bekendgemaakt tijdens het Retailer of the Year Gala.

Tags: