ICI Paris XL werkt samen met NS Stations

ICI Paris XL werkt samen met NS Stations

Parfumerieketen ICI Paris XL heeft een eerste vestiging geopend op een Nederlands station. Het ging daarvoor een samenwerking aan met NS Stations. De eerste parfumerie opende zijn deuren aan de IJspassage op het centraal station van Amsterdam.

Locatie met meer trafiek

Daarnaast heeft ICI Paris XL ook nog een overeenkomst voor een tweede filiaal op een station dit jaar. Dat moet op 10 december zijn deuren openen in de centrale hal van het station van Rotterdam. Het is de eerste keer dat de keten in Nederland afstapt van normale A-locaties. Het hoopt zo in te spelen op de trend waarbij de consument steeds vaker zijn aankopen doet wanneer de gelegenheid hem voordoet. Daarom wil ICI Paris XL nu meer filialen openen op locaties met meer trafiek.


In de winkels wordt een speciaal geselecteerd assortiment verkocht waarbij de focus ligt op cadeau-artikelen, geur, make-up en huidverzorging. Er werden ook snelkassa's toegevoegd, zodat klanten met haast snel kunnen geholpen worden.


Een woordvoerder van ICI Paris XL laat verstaan dat er in de toekomst nog meer winkels in stations kunnen bijkomen, maar dat het voorlopig bij deze twee blijft.

Tags: