Pour Vous breidt uit met DA's | RetailDetail

Pour Vous breidt uit met DA's

Pour Vous breidt uit met DA's

Parfumerieketen Pour Vous gaat vijf voormalige filialen van drogisterij- en parfumerieketen DA toevoegen aan zijn winkelbestand. Het heeft daarvoor een overeenkomst gesloten met de vijf ondernemers.

Onderdeel van AS Watson

De vijf winkels stappen allemaal over naar de franchiseorganisatie van Pour Vous en zullen in de komende periode omgebouwd worden, "zodat zij op het gewenste kwaliteitsniveau van Pour Vous Nederland kunnen worden gebracht". Voor het overige zullen de vijf ondernemers hun eigen identiteit kunnen behouden, om de lokale klantenbinding te waarborgen. Het gaat om twee winkels in Amsterdam, één in Stein, één in Goirle en een filiaal in Panningen.

 

Het merk Pour Vous werd in Nederland door Ici Paris XL overgenomen, dat zelf deel uitmaakt van de AS Watson Group, waartoe ook Kruidvat behoort. In september van vorig jaar werd Pour Vous als zelfstandig merk geïntegreerd bij AS Watson en het wordt nu verder uitgebouwd als franchiseketen. Momenteel zijn er 35 franchisewinkels van Pour Vous in Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Wil Kimberly-Clark af van z’n Europese tak?

20/07/2018

De producent van Kleenex-zakdoekjes, Huggies-luiers en Scottex-toiletpapier kampt met tegenvallende verkoopcijfers en oplopende kosten. Financiële bronnen vermoeden dan ook dat Kimberly-Clark Europese business wil verkopen.

Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.

Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.