Verbeterde website voor Drogisterij.net | RetailDetail

Verbeterde website voor Drogisterij.net

Verbeterde website voor Drogisterij.net

Nadat het vorig jaar al haar voorpagina vernieuwde, is nu de hele webwinkel van Drogisterij.net onder handen genomen. Een aantal functionaliteiten werden vereenvoudigd, op basis van de feedback die de online drogisterij kreeg van haar vaste klanten.

Minder onnodige informatie

De manier waarop een product gezocht kan worden, werd eenvoudiger gemaakt en ook bij het bestelproces werd er gekozen voor een eenvoudiger verloop. Daarvoor werd een hoop onnodige informatie weggehaald. "Een kwestie van goed luisteren naar onze vaste klanten" aldus Jaap Santifort, directeur van Drogisterij.net: "Men vond onze vorige webwinkel te druk."


Ook kunnen klanten nu meer advies krijgen, zodat ze zich bij nieuwe producten beter een beeld kunnen scheppen. "Met de vaste producten zoals tandpasta en shampoo zijn de klanten merktrouw en redden ze zichzelf uitstekend."

 

"Maar als ze iets nieuws nodig hebben dan wil men zich eerst oriënteren. Dan kun je vragen verwachten zoals: Welke dagcrème past het beste bij mijn huid. Ik wil gaan sporten maar welke sportvoeding is voor mijn sport het beste? Dat advies wordt nu ingebouwd in de webwinkel", zegt Santifort.

 

Drogisterij.net werd al in 1999 opgericht en is sindsdien marktleider in het verkopen van drogisterijproducten via het internet.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.

Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.