Arie van Doesburg commercieel directeur Vomar | RetailDetail

Arie van Doesburg commercieel directeur Vomar

Arie van Doesburg commercieel directeur Vomar

Arie van Doesburg wordt de nieuwe commercieel directeur van Vomar Voordeelmarkt. Hij treedt aan per 1 augustus en volgt daarmee Jacco van Ham op.

Foodretail-oudgediende Van Doesburg

Omdat hij het naar eigen zeggen "tijd vindt om een nieuwe stap te zetten in zijn carrière", heeft commercieel directeur Jacco van Ham begin deze maand Vomar Voordeelmarkt verlaten. Na de aankondiging van zijn vertrek vorige week, is nu zijn opvolger bekend: Arie van Doesburg.

 

Van Doesburg is momenteel werkzaam voor supermarktketen PLUS en werkte daarvoor in diverse functies bij Superunie, Super de Boer en Boni Supermarkten. De nieuwe commercieel directeur startte zijn carrière in de winkels van het familiebedrijf van zijn ouders.

 

In 2007 werd hij algemeen directeur van Jaguar, een importeur van groenten en fruit, waarna hij twee jaar later terugkeerde naar de food retail bij PLUS. Bij de supermarktketen stond hij aan de basis van de nieuwe formulestrategie van de afgelopen jaren.

 

Vomar Voordeelmarkt heeft 61 vestigingen en bijna 5000 medewerkers in Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.