Biergemak.nl gaat dranken bezorgen

Biergemak.nl gaat dranken bezorgen

Biergemak.nl gaat gekoelde bieren, frisdranken en wijn bezorgen. De nieuwe franchiseformule is tot nu toe rond de Drechtsteden actief.

Vraag naar online bestellen dranken 

Biergemak.nl bezorgt de bestellingen vanuit het hoofdkantoor in Alblasserdam tot laat in de avond. Klanten kunnen hun bestelling plaatsen via de website of de Biergemak-app. De bezorger levert de dranken vervolgens zo snel mogelijk, al dan niet gekoeld, af bij de consument thuis. 

 

De formule ging een jaar geleden van start door Wim bij de Vaate. “Er is momenteel alleen een platform voor voeding, namelijk thuisbezorgd.nl, waar consumenten in de avond-, nacht- en weekenduren iets kunnen bestellen. We zien echter dat er vanuit de consument ook vraag is naar het online bestellen van dranken, bijvoorbeeld bij een verjaardag, onverwachte visite, noem maar op”, aldus Bij de Vaate.

 

Biergemak.nl wil uitbreiden naar andere locaties in Nederland. “We willen naar een landelijk dekkend platform om de consument te kunnen voorzien in deze behoefte. Hierbij kijken we naar kansrijke locaties zoals dichtbewoonde gebieden waar geen nachtwinkels zijn”.

Tags: