Bilder & De Clercq gaat aan huis leveren

Bilder & De Clercq gaat aan huis leveren

De Amsterdamse gerechtenwinkel Bilder & De Clercq start met het aan huis leveren van zijn maaltijden. Samen met koeriersdienst TringTring zal het ervoor zorgen dat bestellingen binnen het uur bij de klant zijn.

Fietskoerier

TringTring is een fietskoerier en dus perfect voor het leveren van maaltijden in een stad als Amsterdam. Klanten kunnen voortaan in de app van TringTring een maaltijd bestellen, waarna ze de ingrediënten binnen het uur thuis geleverd krijgen. Ook in de winkel van Bilder & De Clercq kunnen klanten hun producten per gerecht kopen, voor één of twee personen.


Eind vorig jaar bood Bilder & De Clercq zijn diensten ook al aan op het kantoor van Google in Amsterdam. Daar kunnen de werknemers van Google via een digitale boodschappenmuur bestellingen plaatsen. Die worden voor 17u op het kantoor geleverd.


Eind vorige maand sloot het nog een tweede vestiging aan de Ceintuurbaan in Amsterdam, omdat er niet het nodige succes werd geboekt. De winkel was maar anderhalf jaar open geweest. Bilder & De Clercq wil zich daarom nu focussen op de online bestellingen.

Tags: