Boon Beheer neemt meerderheid in Vers Centrum Nederland

Boon Beheer neemt meerderheid in Vers Centrum Nederland

Boon Beheer heeft een groot deel van de aandelen van Bidvest Deli XL in Vers Centrum Nederland (VCN) overgenomen en heeft nu een meerderheid in het bedrijf. De rest van de aandelen van Bidvest Deli XL ging naar de VCN-directie.

Verder groeien

"Met Zorgboodschap heeft VCN in heel korte tijd een vooraanstaande positie ingenomen. De zorgmarkt vraagt om vernieuwende concepten en VCN heeft daar een heldere visie op. Bidvest Deli XL wil nu vanuit haar kracht en expertise de strategische focus op horeca-concepten voor de professionele keuken richten. Het overdragen van ons belang in VCN aan de twee andere aandeelhouders vloeit daar logisch uit voor", zegt directeur Dick Slootweg namens Bidvest Deli XL over de verkoop van de aandelen.

 

Dankzij het grotere aandeel kan Boon Beheer nu meer invloed uitoefenen op het bedrijf en zijn ervaring binnen retail verder inzetten. "Met onze kennis en ervaring in de retail kunnen we direct bijdragen aan de verdere groei van de al bestaande concepten van VCN en volop meewerken aan de ontwikkeling van toekomstige innovaties voor een brede markttoepassing", stelt directeur Arij Boon.

 

Vers Centrum Nederland is een vennootschap die vier concepten voor eten en drinken in de zorg onderdak biedt: Zorgboodschap, Thuisboodschap, Uw Kruidenier en 't Gruttertje.

Tags: