De Neude in Utrecht krijgt foodmarkt | RetailDetail

De Neude in Utrecht krijgt foodmarkt

De Neude in Utrecht krijgt foodmarkt

De Neude, het nieuwe project in het oude postkantoor in Utrecht, zal in de toekomst een foodmarkt mogen ontvangen. Dat heeft de projectontwikkelaar bekend gemaakt. Het is nog niet bekend welke partij de foodmarkt zal uitbaten.

Opening eind 2017

"We hadden al langer plannen om daar een foodmarktachtig concept te vestigen", vertelt Daan Wentholt, woordvoerder van projectontwikkelaar a.s.r. vastgoed, aan duic.nl. "Nu zijn we echt bezig om de plannen daadwerkelijk uit te werken. We hebben nu één partij die daar mee bezig is."


Wentholt verwijst voor de invulling naar het concept van Jumbo, maar wil niet bevestigen dat het inderdaad ook Jumbo is die plannen heeft om in de Neude te openen. Volgens hem zal de uitbater geen typisch Utrechtse partij zijn, maar wel een Nederlands bedrijf.


De foodmarkt zal rond het einde van 2017 of het begin van 2018 de deuren moeten openen. Dan staat ook de opening van de nieuwe bibliotheek in het pand gepland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.