Diepvriesspecialist Van Rijsingen wil uitbreiden

Diepvriesspecialist Van Rijsingen wil uitbreiden

Winkelketen Diepvriesspecialist Van Rijsingen wil de komende jaren het aantal filialen flink opdrijven. Momenteel beschikt de keten nog maar over drie winkels, maar dat moet de komende periode groeien naar ongeveer twintig.

Nieuw concept moet klant "verrassen"

Diepvriesspecialist Van Rijsingen wil het aantal filialen met twaalf tot vijftien nieuwe winkels uitbreiden. Volgens mede-eigenaar Han Ploegmakers is dat een realistische doelstelling, aangezien de markt voor diepvriesproducten in de lift zit.

 

"Diepvries staat voor kwaliteit. Het is wetenschappelijk bewezen dat vitaminen in groente goed bewaard blijven. Bij diepvriesproducten is weinig tot geen bederf, terwijl bij vers veel wordt weggegooid", aldus Ploegmakers aan Distrifood.

 

Woensdag wordt alvast de derde winkel van de diepvriesspecialist geopend, volgens een nieuw concept. "We hebben een compleet nieuwe uitstraling gecreëerd. Met moderne, frisse kleuren willen we de consument verrassen en meenemen in de voordelen van diepvries." De nieuwe winkel moet een test zijn voor de verdere uitbreiding van de keten de komende jaren. De eerste winkel opende 25 jaar geleden al zijn deuren.

Tags: