Dirk heropent aan Maashaven Rotterdam | RetailDetail

Dirk heropent aan Maashaven Rotterdam

Dirk heropent aan Maashaven Rotterdam

Dirk van de Broek heeft zijn supermarkt aan de Maashaven in Rotterdam heropend, met meer ruimte voor verse producten, een afbakafdeling en een servicebalie. Klanten kunnen met de nieuwe broodsnijmachine zelf hun batards snijden en de dikte van de boterhammen bepalen.

Uit eigen slagerij

De vernieuwde supermarkt biedt vlees uit eigen slagerij, kanskoopjes, kruidenierswaren en een ruimer assortiment in groente en fruit. De winkel aan de Hellevoetstraat is zeven dagen per week geopend.

 

Familiebedrijf Dirk van den Broek telt 106 winkels met een discountformule in Noord- en Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Flevoland, Overijssel en Zeeland. De supermarktketen is sinds 1 januari 2009 onderdeel van de Detailresult Groep.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Multinationals gebuisd voor gezonde voeding

24/05/2018

Voedingsmultinationals leveren nog te weinig inspanningen om hun producten gezonder te maken, zegt de Access to Nutrition Foundation. Nestlé, Unilever en Danone behoren tot de besten van de klas.  

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.