Drie nieuwe filialen van Jumbo op komst | RetailDetail

Drie nieuwe filialen van Jumbo op komst

Drie nieuwe filialen van Jumbo op komst

Eind augustus gaat Jumbo drie nieuwe filialen openen. Daarnaast worden er in dezelfde maand ook nog eens twee filialen heropend en wordt een winkel verhuisd naar een groter pand.

Omgevormde C1000's

De drie nieuwe winkels van Jumbo zijn geen volledig nieuwe supermarkten, maar winkels van C1000 die worden omgebouwd naar het Jumbo-concept. Het gaat om de C1000 aan de Europalaan in Emmeloord, de C1000 op het Nederlandplein in Eindhoven en die aan de Sellekamp in Zwolle. De eerste opent op 20 augustus zijn deuren. Een week later, op 27 augustus, openen de andere twee filialen.

 

Op 20 augustus heropent ook de Jumbo aan de Zuiderpoort in Wijchen en een weekje later volgt die aan de Pleintjes in Veldhoven. Dan zal ook de Jumbo in Reeuwijk heropenen aan de Miereakker. Die supermarkt komt daar over van een andere locatie in Reeuwijk, om gebruik te kunnen maken van een groter pand.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.