Drie nieuwe filialen van Jumbo op komst | RetailDetail

Drie nieuwe filialen van Jumbo op komst

Drie nieuwe filialen van Jumbo op komst

Eind augustus gaat Jumbo drie nieuwe filialen openen. Daarnaast worden er in dezelfde maand ook nog eens twee filialen heropend en wordt een winkel verhuisd naar een groter pand.

Omgevormde C1000's

De drie nieuwe winkels van Jumbo zijn geen volledig nieuwe supermarkten, maar winkels van C1000 die worden omgebouwd naar het Jumbo-concept. Het gaat om de C1000 aan de Europalaan in Emmeloord, de C1000 op het Nederlandplein in Eindhoven en die aan de Sellekamp in Zwolle. De eerste opent op 20 augustus zijn deuren. Een week later, op 27 augustus, openen de andere twee filialen.

 

Op 20 augustus heropent ook de Jumbo aan de Zuiderpoort in Wijchen en een weekje later volgt die aan de Pleintjes in Veldhoven. Dan zal ook de Jumbo in Reeuwijk heropenen aan de Miereakker. Die supermarkt komt daar over van een andere locatie in Reeuwijk, om gebruik te kunnen maken van een groter pand.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.