Ekoplaza Eindhoven opent op nieuwe locatie | RetailDetail

Ekoplaza Eindhoven opent op nieuwe locatie

Ekoplaza Eindhoven opent op nieuwe locatie

Vandaag opent Ekoplaza een nieuwe winkel op de Stratumsedijk in Eindhoven. De biologische supermarkt, die voorheen op de Geldropseweg zat, heeft een oppervlakte van ongeveer 620 m² en verruimde openingstijden.

Kooktruck voor de deur

Voor de winkel staat de hele dag de Ekoplaza kooktruck. Hier kunnen klanten op vertoon van de kassabon biologische erwtensoep met een verse boterham proeven.

 

Ekoplaza heeft een uitgebreid aanbod biologische producten zoals vers gebakken brood, een groente- en fruitafdeling, biologisch-dynamische sappen, een biologische glutenvrije afdeling en natuurlijke verzorgingsproducten. Klanten krijgen persoonlijk advies, bijvoorbeeld bij speciale diëten.

 

Ekoplaza is de eerste supermarktketen met het EKO-Keurmerk certificaat. De visie is samengevat in vijf keuzes: betaalbaar biologisch, bewust lekker eten, persoonlijk en dichtbij, verrassend gevarieerd en een eerlijke samenwerking.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.