Ellis Gourmet Burger opent in Amsterdam | RetailDetail

Ellis Gourmet Burger opent in Amsterdam

Ellis Gourmet Burger opent in Amsterdam

Ellis Gourmet Burger opent morgen een tweede Nederlandse vestiging op de Prinsengracht in Amsterdam. De eerste opende begin december al in het centrum van Rotterdam.

Fast casual dining

De formule, die zeven filialen in België telt, werd ruim twee jaar geleden opgezet door een groepje vrienden dat gek is op hamburgers. Ellis Gourmet Burger wil zich daarbij onderscheiden met originele bereidingen en brengt hamburgers van ‘premium’ rund-  en lamsvlees of kip die à la minute worden bereid. Voor vegetariërs is er een sojaburger.

 

Het restaurant speelt in op fast casual dining, waarbij mensen in een restaurant voor eenvoudig maar kwalitatief goed eten kiezen. De formule biedt dan ook een snelle maaltijd, die bij de gast aan tafel wordt bediend.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.

Coca-Cola blijft sterkste wereldmerk, lokale merken groeien

17/05/2018

Coca-Cola, Colgate en Maggi zijn wereldwijd de populairste FMCG-merken, blijkt uit een nieuw rapport van Kantar Worldpanel. Lokale merken knabbelen echter aan het marktaandeel van de grote jongens.

Extra korting voor Amazon Prime-leden bij Whole Foods

17/05/2018

Amazon Prime-leden krijgen een extra korting op honderden producten bij Whole Foods, de supermarktketen die sinds juni in handen is van de Amerikaanse e-commercegigant. Achter de toenadering zit een duidelijke strategie, zeggen specialisten.