FEBO opent nieuwe vestiging in PC Hooftstraat

FEBO opent nieuwe vestiging in PC Hooftstraat

De Amsterdamse banketbakker FEBO, bekend om zijn kroketten, heeft in de PC Hooftstraat een nieuwe 'vestiging' geopend. Het gaat meer bepaald over een pop-upautomaat. Ook de nieuwe huisstijl van het bedrijf werd er onthuld.

Nieuwe kleuren

"Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. We maken ze elke dag vers, met Nederlandse ingrediënten. Het was daarom voor ons een logische stap om een vestiging te openen in de duurste winkelstraat van Nederland, de PC Hooftstraat", zegt Dennis de Borst, directeur bij FEBO.


De pop-up in de PC Hooftstraat is open van 9u tot 21u en verkoopt momenteel enkel kroketten, die de hele dag door worden geleverd door de bezorgservice van FEBO. De automaat is te vinden tussen de winkels van Tommy Hilfiger en ICI Paris XL.


In de nieuwe huisstijl is overigens geen plaats meer voor het typische geel van FEBO: er wordt nu gebruik gemaakt van wit met een rode rand. Dat moet een meer luxueuze uitstraling geven, die beter past bij de producten. Vanaf eind november zullen alle filialen van FEBO gebruik maken van de nieuwe huisstijl.

Tags: