Food Connect introduceert Maaltijdautomaat

Food Connect introduceert Maaltijdautomaat

Maaltijdenproducent en -bezorger Food Connect introduceerde deze week de Maaltijdautomaat. De automaat biedt gezonde en verantwoorde maaltijden, afgestemd op het seizoen.

Automaat met 60 maaltijden

“In de automaat passen zes soorten maaltijden die de klant zelf kan samen stellen”, vertelt Rogier Terhalle van Food Connnect. “Er kunnen ongeveer 60 maaltijden in de machine en die vullen wij automatisch weer aan. Er is keuze uit twee pakketten van maaltijden, op het seizoen afgestemd: een pakket voor lente/zomer en een voor herfst/winter.”


De automaat geeft ook automatisch de stand van het aantal maaltijden door aan Food Connect. Food Connect kookt vervolgens de maaltijden en vult de automaat weer aan.

 

Ter plekke eten of meenemen

Klanten betalen de maaltijd contant of met de betaalpas aan de automaat. De maaltijd kan ter plekke worden verwarmd en genuttigd, of worden meegenomen. De Maaltijdautomaat kan daartoe worden uitgebreid met een ombouwkast inclusief magnetron en een zitje.

 

Het apparaat is op die manier geschikt voor foodservice, maar ook voor maaltijdenverkoop in foodspeciaalzaken, supermarkten en andere foodverkoopkanalen.

Tags: