Half Hitch Gin tekent distributiedeal met Koninklijke De Kuyper | RetailDetail

Half Hitch Gin tekent distributiedeal met Koninklijke De Kuyper

Half Hitch Gin tekent distributiedeal met Koninklijke De Kuyper

Half Hitch Gin heeft een strategisch partnerschap aangekondigd met distillerij Koninklijke De Kuyper. De gin zal voortaan door De Kuyper worden verdeeld in meer dan 100 landen. De overeenkomst is vanaf deze maand van kracht.

Portfolio uitbreiden

Half Hitch Gin werd pas in september van vorig jaar gelanceerd, maar heeft sindsdien al enkele prestigieuze prijzen in de wacht weten te slepen, zoals 'Gold in Drinks Business Gin Masters' en 'Double Silver in IWSC'.


"Ik ben heel blij met onze nieuwe wereldwijde samenwerking. Half Hitch super premium gin past perfect binnen onze visie "own the cocktail". Daarnaast is het een prachtige kans om ons portfolio van premium likeuren en premium spirits uit te breiden. Half Hitch Gin is tevens een goede toevoeging naast onze Rutte premium Gin en Jenever, welke wij onlangs met veel succes hebben gelanceerd in een aantal landen", zegt Mark de Witte, CEO bij De Kuyper Royal Distillers.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.