Half Hitch Gin tekent distributiedeal met Koninklijke De Kuyper | RetailDetail

Half Hitch Gin tekent distributiedeal met Koninklijke De Kuyper

Half Hitch Gin tekent distributiedeal met Koninklijke De Kuyper

Half Hitch Gin heeft een strategisch partnerschap aangekondigd met distillerij Koninklijke De Kuyper. De gin zal voortaan door De Kuyper worden verdeeld in meer dan 100 landen. De overeenkomst is vanaf deze maand van kracht.

Portfolio uitbreiden

Half Hitch Gin werd pas in september van vorig jaar gelanceerd, maar heeft sindsdien al enkele prestigieuze prijzen in de wacht weten te slepen, zoals 'Gold in Drinks Business Gin Masters' en 'Double Silver in IWSC'.


"Ik ben heel blij met onze nieuwe wereldwijde samenwerking. Half Hitch super premium gin past perfect binnen onze visie "own the cocktail". Daarnaast is het een prachtige kans om ons portfolio van premium likeuren en premium spirits uit te breiden. Half Hitch Gin is tevens een goede toevoeging naast onze Rutte premium Gin en Jenever, welke wij onlangs met veel succes hebben gelanceerd in een aantal landen", zegt Mark de Witte, CEO bij De Kuyper Royal Distillers.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Multinationals gebuisd voor gezonde voeding

24/05/2018

Voedingsmultinationals leveren nog te weinig inspanningen om hun producten gezonder te maken, zegt de Access to Nutrition Foundation. Nestlé, Unilever en Danone behoren tot de besten van de klas.  

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.