HelloFresh bezorgt nu ook op Waddeneilanden | RetailDetail

HelloFresh bezorgt nu ook op Waddeneilanden

HelloFresh bezorgt nu ook op Waddeneilanden

HelloFresh levert sinds deze week haar maaltijdboxen ook op de Waddeneilanden. De bezorger komt met de versboxen nu overal gratis aan huis in Nederland en Vlaanderen en is hiermee de eerste in haar segment.

Waddenbezorging uitdaging

HelloFresh leverde al in de rest van Nederland en in Vlaanderen en Brussel. Nu kunnen ook bewoners van de Waddeneilanden een lidmaatschap afsluiten en wekelijks de HelloFresh Box met verse ingrediënten en recepten aan de deur laten bezorgen.
 

Leveren op de Waddeneilanden is voor veel webwinkels een uitdaging vanwege de kostbare en tijdrovende bootovertocht. Veel webshops kiezen er daarom voor hier niet te leveren of een extra toelage te vragen. HelloFresh heeft bovendien boxen die verse producten bevatten en dus gekoeld bij klanten aan huis moeten worden geleverd. Toch belooft HelloFresh dat zij elke week de box gratis komen bezorgen en dat eilandbewoners net zoveel betalen als hun landgenoten elders in het land. 

 

“Waarom zouden klanten die op een eiland wonen meer moeten betalen? Wij vinden dat iedereen voor dezelfde prijs van onze recepten en ingrediënten moet kunnen genieten”, aldus Maartje Frederiks, verantwoordelijk voor HelloFresh in Nederland en België. 


Primeur met zondaglevering

HelloFresh had vorig jaar al de Europese primeur met levering van boodschappen op zondag. Maartje Frederiks, verantwoordelijk voor HelloFresh in Nederland en België, werd vorige maand dan ook uitgeroepen tot meest innovatieve e-commerceprofessional van 2015.

 

 

HelloFresh, dat ruim drie jaar geleden werd opgericht, biedt klanten een flexibel lidmaatschap waarmee zij wekelijks een box met gezonde recepten en bijbehorende verse ingrediënten thuisbezorgd krijgen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Britten kunnen kassaloos shoppen bij Sainsbury’s

14/08/2018

Ook bij de Britse supermarktketen Sainsbury’s loopt nu een proefproject met mobiel scannen en betalen: met behulp van hun smartphone kunnen klanten boodschappen doen zonder langs de kassa te hoeven.

HelloFresh gaat toch nog niet voor winst

14/08/2018

Hoewel HelloFresh winst had beloofd voor het einde van dit jaar, geeft de leverancier van maaltijdboxen nu toch de voorkeur aan nieuwe investeringen. Na een sterk tweede kwartaal gaat het bedrijf voor extra groei in de Verenigde Staten.

United Petfood blijft op overnamepad

09/08/2018

United Petfood, fabrikant van honden- en kattenbrokken en hofleverancier van menig huismerk van supermarkten, rijgt de overnames aan elkaar. Een maand na de overname van een Spaanse concurrent doen de Gentenaars dat kunstje nog eens over in Roemenië.

AB InBev wil Afrika aan de drank krijgen

09/08/2018

Het groeipotentieel van AB InBev ligt in Afrika. De brouwerij heeft hoge verwachtingen van het continent: de welvaart en de bevolking, die steeds vaker een biertje lust, groeien er snel. 

Lidl stelt auto’s ter beschikking van shoppers

08/08/2018

“Je eigen wagen voor inkopen”, zo stelt Lidl zijn nieuwe autodeeldienst voor. In samenwerking met Mazda kan je in Duitsland weldra autodelen vanop de parking van Lidl-supermarkten. 

Lagere omzet, hogere winst voor Ahold Delhaize

08/08/2018

Terwijl de omzet van Ahold Delhaize onder druk staat in de Verenigde Staten, bevestigt Delhaize in België de positieve trend die in het eerste kwartaal werd ingezet, met dank aan de tovergroentjes. Online ligt de groep op koers.