HelloFresh bezorgt nu ook op Waddeneilanden

HelloFresh bezorgt nu ook op Waddeneilanden

HelloFresh levert sinds deze week haar maaltijdboxen ook op de Waddeneilanden. De bezorger komt met de versboxen nu overal gratis aan huis in Nederland en Vlaanderen en is hiermee de eerste in haar segment.

Waddenbezorging uitdaging

HelloFresh leverde al in de rest van Nederland en in Vlaanderen en Brussel. Nu kunnen ook bewoners van de Waddeneilanden een lidmaatschap afsluiten en wekelijks de HelloFresh Box met verse ingrediënten en recepten aan de deur laten bezorgen.
 

Leveren op de Waddeneilanden is voor veel webwinkels een uitdaging vanwege de kostbare en tijdrovende bootovertocht. Veel webshops kiezen er daarom voor hier niet te leveren of een extra toelage te vragen. HelloFresh heeft bovendien boxen die verse producten bevatten en dus gekoeld bij klanten aan huis moeten worden geleverd. Toch belooft HelloFresh dat zij elke week de box gratis komen bezorgen en dat eilandbewoners net zoveel betalen als hun landgenoten elders in het land. 

 

“Waarom zouden klanten die op een eiland wonen meer moeten betalen? Wij vinden dat iedereen voor dezelfde prijs van onze recepten en ingrediënten moet kunnen genieten”, aldus Maartje Frederiks, verantwoordelijk voor HelloFresh in Nederland en België. 


Primeur met zondaglevering

HelloFresh had vorig jaar al de Europese primeur met levering van boodschappen op zondag. Maartje Frederiks, verantwoordelijk voor HelloFresh in Nederland en België, werd vorige maand dan ook uitgeroepen tot meest innovatieve e-commerceprofessional van 2015.

 

 

HelloFresh, dat ruim drie jaar geleden werd opgericht, biedt klanten een flexibel lidmaatschap waarmee zij wekelijks een box met gezonde recepten en bijbehorende verse ingrediënten thuisbezorgd krijgen.

Tags: