Hoogvliet levert sneller vanuit nieuwe bakkerij | RetailDetail

Hoogvliet levert sneller vanuit nieuwe bakkerij

Hoogvliet levert sneller vanuit nieuwe bakkerij

Hoogvliet opende een nieuwe bakkerij op bedrijventerrein Prisma in de gemeente Lansingerland. Vanuit de nieuwe locatie kan de supermarktorganisatie vers gebakken brood meerdere malen per dag leveren.

Bakken in charges van afname

Hoogvliet kan met de nieuwe bakkerij niet alleen de capaciteit fors verhogen, ook kan het dagverse brood worden geleverd "met een voor Nederlandse supermarkten ongekende snelheid en ‘Warme bakker’-kwaliteit", aldus de supermarktorganisatie.

 

 

De Hoogvliet-bakkerij bakt in charges van afname en is de enige bakkerij in Nederland die brood meerdere keren per dag aan haar winkels kan leveren. Hierdoor zou de versheid van het brood altijd optimaal zijn. Door het bakproces is Hoogvliet ook de enige supermarkt die zich ‘Warme bakker’ mag noemen.

 

De nieuwe, drie verdiepingen tellende bakkerij produceert met een grootbroodlijn, een steenvloeroven en een kleinbroodlijn. De nieuwbouw van in totaal 12.600 vierkante meter maakt deel uit van het nieuwe distributiecentrum van Hoogvliet.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.