Jumbo verkoopt nu ook bloemen online | RetailDetail

Jumbo verkoopt nu ook bloemen online

Jumbo verkoopt nu ook bloemen online

Jumbo biedt voortaan ook bloemen aan in zijn webshop. Wie een boeketje bestelt, kan de bloemen meteen afhalen bij een afhaalpunt naar keuze. Als het nieuwe aanbod een succes is, zal het in de toekomst uitgebreid worden.

Vanaf vier euro

Momenteel kunnen klanten kiezen tussen drie samengestelde boeketten en luxe rozen. Ze krijgen daarbij, net als in de winkel, de garantie dat de bloemen minstens zeven dagen mooi blijven. Als dat niet het geval is, dan mag de klant een nieuw boeket uitkiezen. Momenteel is er al een boeket beschikbaar van vier euro.

 

Jumbo liet begin vorige maand nog verstaan dat het deze zomer een totaal van 100 afhaalpunten wil bereiken. Daarom wil het elke week drie tot vijf nieuwe afhaalpunten openen. Bij de start van de webshop vorig jaar opende de supermarktketen onmiddellijk 28 afhaalpunten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.