Jumbo verkoopt nu ook bloemen online | RetailDetail

Jumbo verkoopt nu ook bloemen online

Jumbo verkoopt nu ook bloemen online

Jumbo biedt voortaan ook bloemen aan in zijn webshop. Wie een boeketje bestelt, kan de bloemen meteen afhalen bij een afhaalpunt naar keuze. Als het nieuwe aanbod een succes is, zal het in de toekomst uitgebreid worden.

Vanaf vier euro

Momenteel kunnen klanten kiezen tussen drie samengestelde boeketten en luxe rozen. Ze krijgen daarbij, net als in de winkel, de garantie dat de bloemen minstens zeven dagen mooi blijven. Als dat niet het geval is, dan mag de klant een nieuw boeket uitkiezen. Momenteel is er al een boeket beschikbaar van vier euro.

 

Jumbo liet begin vorige maand nog verstaan dat het deze zomer een totaal van 100 afhaalpunten wil bereiken. Daarom wil het elke week drie tot vijf nieuwe afhaalpunten openen. Bij de start van de webshop vorig jaar opende de supermarktketen onmiddellijk 28 afhaalpunten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.

Jumbo Groep Holding stelt nieuwe directieleden aan

11/07/2018

Jumbo Groep Holding, het bedrijf achter supermarktketen Jumbo, maakte vandaag een aantal wissels bekend in de eigen directie. Jumbo België krijgt Peter Isaac als algemeen directeur, La Place neemt afscheid van Bart van den Nieuwenhof.

Pepsico dankt stijgende omzet aan snacks

10/07/2018

Dranken- en snackreus Pepsico boekte in het tweede kwartaal van dit jaar een lichte omzetstijging van 2,4%. Dat was echter niet te merken aan de nettowinst, die 14% lager uitviel als gevolg van de globale belastinglast.