Kostelyck bezorgt in Randstad en Zuid-Nederland

Kostelyck bezorgt in Randstad en Zuid-Nederland

Kostelyck, leverancier van verse maaltijden, soepen, salades en smoothies uit een transparante keten, levert nu ook aan huis in de Randstad en in Zuid-Nederland. Het bedrijf streeft naar een landelijke dekking.

Naar 'brand stores' en nationaal bereik

Kostelyck bezorgt ondertussen al aan huis in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht en deels in Noord-Brabant, Flevoland en Gelderland. "In Noord-Brabant leveren we met PostNL en in de andere provincies met Vers en Fijn, logistiek dienstverlener voor fijnmazige en geconditioneerde fooddistributie. We streven op termijn naar een landelijke dekking en willen in de komende jaren tevens 'brand stores' in Nederland openen”, aldus Rob van der Hoort, samen met Marcel van Dam oprichter van Kostelyck.

 

Het aanbod wordt in september uitgebreid met een breder assortiment aan maaltijden en soepen. De onderneming werkt sinds dit voorjaar samen met cateringbedrijf Appèl@Work. Kostelyck levert gezonde maaltijden aan bedrijfsrestaurants waar Appèl de catering verzorgt.

 

fTRACE geeft inzicht herkomst

De consument heeft via een speciale app, fTRACE, inzicht in de herkomst, smaak en hoeveelheid voedingsstoffen van de agf-ingrediënten in de producten. Kostelyck is het eerste bedrijf in Nederland dat fTRACE voor de ingrediënten aardappelen, groenten en fruit inzet.

 

Kostelyck produceert naar eigen zeggen verse kant-en-klare producten in een hoogwaardige keten. De bestanddelen aardappelen, groente en fruit in de producten zouden 10% meer vitaminen en mineralen dan gemiddeld bevatten, en kunstmatige toevoegingen ontbreken. Alle partijen, van zaadproducent tot en met kok, dragen volgens het bedrijf ook bij aan een transparante keten tegen een eerlijke prijs. Het bedrijf werkt samen met partners die deze uitgangspunten onderschrijven, zoals Henri, producent van soepen, sauzen en maaltijdcomponenten, en agf-groothandel Harrie Goesten.

Tags: